Peltea de mere

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Peltea de mere

Pentru peltea se aleg mere Renete, sau mere cretesti, rosii si cu miezul mai tare. Cele fainoase se sfarama la fiert si dau o peltea tulbure.Ingrediente:- 1 litru zeama in care au fiert merele, - 1 kg zahar.Mod de preparare: Se spala merele, se taie in...

Etichete: peltea, peltea mere

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peltea de coacaze
15 Feb
1951 42 0
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are... [Continuare]
Peltea de agrise
15 Feb
1982 63 0
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din ele se... [Continuare]
Peltea de zmeura
15 Feb
1649 32 0
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.Daca doriti, spre exemplu sa preparati... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare