Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Afla cum se face budinca de spanac
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca de spanac este o reteta delicioasa daca adaugati la ea 3-4 felii de mezel pentru gust.
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 2 linguri de unt, - o lingura...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 150 g ciuperci, - 3...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Ingrediente: - 500 g carne, - o ceapa, - o...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru rulada de carne se face se folosesc diverse umpluturi.
Noi va propunem o reteta satioasa de care totusi nu te vei plictisi niciodata. Ingrediente: - 750 g carne, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Zbarciogii sunt un soi de ciuperci care pot fi umpluti cu carne si alte ingrediente.
Iata o reteta gustoasa de zbarciogi umpluti.Ingrediente: - un kg zbarciogi, - 400 g carne...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Alivanca este o reteta care se prepara in Moldova si Bucovina de zeci de ani.
Aceasta reteta cu malai seamana foarte mult cu o budinca, iar pentru coacere se poate...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Mamaliga cu ochiuri este o reteta simpla si rapida, foarte apreciata de catre romani.
Ingrediente: - 400 grame malai, - 1 ¼ l lapte Iindoit cu apa, - sare, o...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.
Cum se obtine borsul?Ustensile necesare: - un butoi...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.
Ingrediente: - 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati, - 500 g carne macra, - o ceapa mica,...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Balmusul este o reteta de mamaliga moale cu branza iute.
Ingrediente: - 400 grame malai, - 11/2 l lapte indoit cu apa, - 200 g branza de oi, - sare....
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.
Musacaua de conopida are la baza carne macra...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Mamaliga la cuptor este o mancare in straturi la care se adauga o serie de ingrediente pentru a imbogati gustul preparatului final.
Ingrediente: - 400 g malai, - 1 ¼...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aspicul se prinde mai repede daca in supa de carne si oase adaugati si foi de gelatina.
Ingrediente: - 4 pahare cu zeama de carne, - 14 foi de gelatina,...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Mamaliga fiarta se poate combina cu diverse ingrediente pentru a-i imbogati gustul.
Mamaliga cu lapte preparata la cuptor are o consistenta cremoasa si este un fel de mancare usor de...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii da tarie.
Ingrediente:Pentru 1 ½ kg aspic: -5 litri apa, - 1 kg...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare