Legume

Cele mai noi retete despre si cu Legume. Reteta: Carote (morcovi) cu unt
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote.
Ingrediente: - 1 kg morcovi (carote), - 2 linguri de unt, - 2 cesti zeama de carne sau...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote.
Ingrediente: - 1 kg morcovi (carote), - 2 linguri de unt, - 2 cesti zeama de carne sau...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele.
Acestea se pot umple cu tocatura de legume – morcovi, radacinoase albe, ceapa – prajite in...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele.
Acestea se pot umple cu tocatura de legume – morcovi, radacinoase albe, ceapa – prajite in...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Bulionul se poate obtine atat din rosii, cat si din ardei grasi sau din gogosari.
Ardeii dulci si rosii sunt un concentrat natural de vitamine (A si C), de aceea...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Rosiile in bulion se obtin din patlagele mici si coapte, dar inca tari si sanatoase.
Ingrediente: - 4 kg rosii- sare. Mod de preparare: Rosiile alese pentru bulion se spala...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Conservele de legume asortate pentru iarna ocupa mai putin spatiu decat cele conservate in borcane separate.
Daca vrei sa mananci la iarna impreuna cu familia legume asortate, iata cum se...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Ca in fiecare toamna, trebuie sa umplem camara cu diverse muraturi conservate in otet.
Chiar daca nu ai incercat pana acum, este timpul sa testezi ardeii grasi copti, conservati in...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
In categoria conservelor de toamna, conopida marinata in otet se poate prepara simpla sau in combinatie cu gogosari.
Usor de preparat, muraturile marinate in otet sunt un deliciu atunci cand...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Castravetii se conserva in ote toamna impreuna cu arpagic, usturoi si hrean.
Pentru conservare ai nevoie de borcane care se inchid etans cu capac. Pentru conservare se aleg castraveti verzi,...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Orezul cu legume in stil chinezesc este o reteta rapida, delicioasa si usor de preparat.
Preparatul poate fi servit si ca aperitiv sau ca garnitura. Ca garnitura se foloseste indeosebi...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Placinta cu spanac este un preparat usor si sanatos, pe placul tututor.
Iata cum se prepara aceasta: Ingrediente:Placinta cu spanac in stil grecesc (Spanakopita) - 3 cani de ceapa galbena,...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Patrunjelul da o nota de prospetime multor preparate si poate rezista pana la un an daca este uscat si pastrat in mod corespunzator.
Iata cum se usuca patrunjelul: Uscarea patrunjelului...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Gatitul la aburi este extrem de sanatos, deoarece legumele pierd putini nutrienti si isi patreaza aroma naturala.
Iata cum puteti gati brocoli la abur, fara a fi necesara o oala...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Varza acra este un aliment recomandat pentru sanatate si apreciat de romani mai ales in timpul Craciunului.
Folosita la sarmale, varza calita sau consumata ca atare alaturi de alte muraturi,...

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare