Legume

Cele mai noi retete despre si cu Legume. Cum pastrezi ciupercile proaspete?
in Legume de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie raman proaspete o vreme indelungata daca stii cum sa le depozitezi corect.
Desi exista un...
in Legume de AflaCum.ro - 16 Februarie 2014
O mancare delicioasa, usora si extrem de sanatoasa o reprezinta rosiile umplute cu peste.
Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de urmatoare ingrediente:- 12 rosii mijlocii, - putin peste...
in Legume de AflaCum.ro - 16 Februarie 2014
Afla cum sa faci un aperitiv delicios si rapid, format din rosii, orez si ardei copti.
Pentru a incepe prepararea acestuia ai nevoie de urmatoarele ingrediente:-12 rosii mijlocii, -2 ardei,...
in Legume de AflaCum.ro - 16 Februarie 2014
Rulourile de vara cu legume pot fi antreuri usoare si gustoase sau pot constitui o masa in sine.
Ele se prepara din foi subtiri de orez, umplute cu diferite ingrediente,...
in Legume de AflaCum.ro - 16 Februarie 2014
Gnocchi sunt niste galusti mai mici din cartofi care sunt renumite in bucataria italiana de foarte multa vreme.
Fiind delicioase si interesante la aspect, gnocchi sunt folosite astazi in fel...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca salata de vinete este savurata cu placere vara, o reteta delicioasa de patlagele cu carne este mancarea de vinete cu carne.
Ingrediente: - 600 g carne, - 3 vinete...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pilaful se poate prepara doar cu legume, cu carne sau cu fructe de mare.
Din categoria fructelor de mare o reteta cu iz pescaresc este pilaful de midii. Ingrediente: -...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Verde sau uscat, patrunjelul este o adevarata explozie de vitamine (in special vitamina C si K).
Proprietatile terapeutice ale patrunjelului: - previne retentia de apa in tesuturi - previne indigestiile...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Bogat in ulei volatin, mararul este originar din zona medietaneana si din sudul Rusiei.
Mararul se cultiva toamna si primavara, dar atunci cand lipseste de pe piata, il putem consuma...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta de fasole conservata in sare se poate folosi orice soi de fasole pastai, dupa preferinte si in orice cantitate doriti.
Ingrediente: - 5 kilograme fasole verde (minim)-...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Conopida cu morcovi in saramura se pune la borcan sau in butoi incepand cu luna octombrie, cand se conserva majoritatea muraturilor pentru iarna.
Preferata de unii in otet, conopida in...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sursa bogata de vitamine din complexul B, ciupercile se prepara intr-o diversitate de combinatii atractive.
Pentru ca sezonul muraturilor este la inceput, noi va propunem ciuperci marinate in otet cu...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Consumati vara cu placere in salate asortate cu rosii sau umpluti cu orez si carne, ardeii pot fi pregatiti pentru iarna in otet si umpluti cu zarzavaturi.
Ingrediente: - ardei...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Servite adeseori in combinatie cu ceapa sub forma de salata, vinetele sunt asortate cu aceasta leguma care ne stoarce lacrimile si atunci cand sunt marinate in otet.
Ingrediente: - vinete-...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Vinetele aduc organismului un important aport de potasiu, magneziu, vitamina B6 si vitamina C.
Apreciate in special sub forma de salata de vinete coapte, legumele cunoscute si sub denumirea de...

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare