Peste

Cele mai noi retete despre si cu Peste. Crap umplut cu orez
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Crapul poate fi umplut cu ciuperci, cu diverse legume, cu orez, cu ficatei si chiar cu nuci! Indiferent de combinatia aleasa, atata timp cat urmati etapele prepararii pestelui, reteta dumneavoastra.
..
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.
Daca va place papricasul si sunteti amatori de retete pescaresti, fie ca...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta clasica pur romaneasca, delicioasa, dar simplu de preparat este plachia de crap.
Aceasta reteta are la baza peste, ceapa, rosii, preparatul fiind asezonat cu cateva arome care sa...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pestele este gustos si sanatos atunci cand il asociezi cu legume diverse si il prepari la cuptor.
Chiar daca inainte de a fi dat la cuptor, unii bucatari il trec...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Crapul este un peste care poate fi preparat in fel si chip deoarece are carne gustoasa, iar oasele mari pot fi inlaturate cu usurinta.
Gustos si satios, acest peste cu...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Una dintre cele mai savuroase si sanatoase retete romanesti este saramura de crap.
Pentru ca aceasta reteta marinareasca sa fie un succes total, saramura de crap trebuie preparata de un...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.
Preparat traditional in Polonia, aspicul de peste este pregatit cu ocazia meselor festive...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pestele la cuptor cu ciuperci este o reteta cu putine calorii, foarte usor de preparat, ce poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Este indicata inclusiv pentru...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca ati consumat peste la masa, dar nu l-ati terminat, inainte sa va ganditi ce sa faceti cu bucatile de peste ramase, noi va propunem o reteta de peste la.
..
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din categoria sturionilor (nisetru, morun, cega).
Marinata este un preparat culinar apreciat, dar pentru ca reteta...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Somonul este printre cei mai apreciati pesti oceanici, pentru carnea sa de culoare rosu-portocalie bogata in acizi Omega 3.
Exista 9 specii de somon, care se dezvolta in mediul lor...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Reteta de calcan prajit nu are nevoie de un timp indelungat de pregatire.
Calcanul se prajeste singur sau impreuna cu ficatul sau care este foarte gustos. De la calcan se...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Calcanul este un peste cu forma plata care traieste inclusiv in Marea Neagra.
Carnea de calcan este alba, cu un gust apropiat de cel al nucilor, dupa unii consumatori. Calcanul...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Calcanul este deosebit de gustos atunci cand este pregatit in cuptor, dar nu tebuie tinut prea mult deoarece carnea se poate faramita la servire.
Ingrediente: - 1, 5 kg calcan,...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Calcanul inmuiat in lapte si prajit in unt este fraged si are un gust deosebit astfel preparat.
Ingrediente: - 1, 5 kg calcan, - 3 linguri de lapte, - 100...

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul. Scos din...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare