Ficat cu sos de ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Ficat cu sos de ciuperci

Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte (ca sa iasa mai fraged) si apoi uscat bine intr-o carpa curata. Ingrediente: - 750 g ficat, - 200 g ciuperci, - o ceapa, - 2 linguri de unt, - ½...

Etichete: ficat, sos, ciuperci

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ficat de vitel inabusit
14 Feb
1106 15 0
Ficatul de vitel este o sursa bogata de fier si proteine. Acesta poate fi prajit, fript la... [Continuare]
Ficat cu sos de ceapa
14 Feb
1226 17 0
Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare. Ingrediente:... [Continuare]
Ciuperci cu sos de smantana
22 Dec
1145 68 0
Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip. Daca vrei sa... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare