Porc

Noutati, articole si imagini despre Porc
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge gratarul.
Cotletele se ung cu ulei, sare si alte condimente pentru carnea la...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.
Tot carnea de purcel se prepara la gratar sub forma de frigarui impreuna cu...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.
Ingrediente pentru...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca la carte.
Desi nu este nevoie decat de carne, condimente si grasime, muschiul...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc.
Acesta se frige dupa ce se portioneaza in bucati de carne nici prea subtiri, ca sa nu se usuce la foc,...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ruladele cu carne se pot umple cu legume, paine, lapte, dar si cu slanina.
Noi va propunem o rulada din carne de vita cu slanina afumata.Ingrediente: - 1 kg carne...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii.
Ingrediente: Pentru friptura de porc: - un...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.
Ingrediente: - 1 kg de carne de...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cotletele de porc se pot prepara prajite, la gratar sau la cuptor.
Ingrediente: - 2 kg cotlete de porc, - o lingurita de chimen, sare. Mod de preparare: Se lasa...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O friptura apetisanta pregatita la cuptor poate fi si pulpa de porc cu chimen.
Puteti alege de la macelarie acea parte a porcului care poarta numele de capac de pulpa...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Asemanatoare cu fasolea boabe, lintea se pregateste asemanator cu aceasta.
Din linte se poate obtine o supa delicioasa in zilele de post, dar la fel de bine o puteti asezona...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Varza acra cu costita afumata de porc se pregateste la fel ca varza murata cu carne.
Ingrediente: - o varza murata cam de 1 kg, - 300 g costita afumata...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sarmalele se pot impacheta in varza dulce, in foi de vita de vie, dar si in foi de varza murata.
Pentru sarmalele invelite in carne acra se foloseste carne de...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru invelirea sarmalelor se poate folosi varza acra sau dulce.
Noi va propunem o reteta de sarmale cu purcel si varza dulce, care poate fi preparata atunci cand nu aveti...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de purcel cu varza acra se prepara intr-un timp mai indelungat decat reteta de varza dulce cu porc deoarece varza murata fierbe mai greu.
Preparata incepand cu luna noiembrie...

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare