Momite cu sos de ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Momite cu sos de ciuperci

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.Ingrediente: - 750 g momite, - 200 g ciuperci, - o ceapa, - o lingurita de faina, - 2 linguri de unt, - o ceasca...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se face rulada de carne
18 Dec
361 63 0
Pentru rulada de carne se face se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de... [Continuare]
Frigarui de momite
14 Feb
460 20 0
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece... [Continuare]
Momite de vitel pane
14 Feb
721 32 0
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet. Inainte de... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare