Momite cu sos de ciuperci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Momite cu sos de ciuperci

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.Ingrediente: - 750 g momite, - 200 g ciuperci, - o ceapa, - o lingurita de faina, - 2 linguri de unt, - o ceasca...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se face rulada de carne
18 Dec
615 63 0
Pentru rulada de carne se face se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de... [Continuare]
Frigarui de momite
14 Feb
797 20 0
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece... [Continuare]
Momite de vitel pane
14 Feb
1037 35 0
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet. Inainte de... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare