Muschi de porc la frigare

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Muschi de porc la frigare

Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca la carte. Desi nu este nevoie decat de carne, condimente si grasime, muschiul de porc nu se serveste in sange, asemeni fripturii de vita, ci se tine pe foc pana...

Etichete: muschi porc, frigare, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Muschi de porc la gratar
15 Feb
1377 14 0
O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc. Acesta se frige dupa ce se portioneaza in... [Continuare]
Prepelite la frigare
15 Feb
1213 16 0
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva... [Continuare]
Potarnichi la frigare
14 Feb
1384 20 0
Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare