Perisoare cu smantana

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Perisoare cu smantana

Pentru aceasta reteta se poate folosi un mixt de carne marca de vita, porc si miel, dupa preferinte. Ingrediente:- 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, - o felie de paine, - un morcov, - un cartof, - un ou (sau o ligura de faina), - sare, piper, - verdeata...

Etichete: perisoare, sos, smantana

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Morcovi cu sos de smantana
22 Dec
1222 56 0
Din morcovi se poate prepara o mancare cu sos de smantana care poate fi servita ca atare... [Continuare]
Cum se prepara Sosul Alfredo?
16 Feb
1837 23 0
Sosul Alfredo este un sos alb obtinut din smantana, unt si parmezan in doar 5 minute in... [Continuare]
Rasol de vita cu sos de smantana
15 Feb
1267 15 0
O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare