Dulceata de visine are un gust deosebit si este preferata copiilor.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - o farfurie adanca, plina cu varf, de visine fara samburi, - un kg...
Fructe
Cele mai noi retete despre si cu Fructe. Dulceata de visine
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul de prune se poate face atat din fructe proaspete, cat si uscate.
Iata cum se obtine compotul din prune uscate. Ingrediente: - 250 g prune uscate, - 3 linguri...
Iata cum se obtine compotul din prune uscate. Ingrediente: - 250 g prune uscate, - 3 linguri...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata de cirese amare se prepara asemanator cu cea obtinuta din visine.
Ingrediente: - O farfurie adanca, plina cu varf, de cirese amare fara samburi, - un kg zahar, -...
Ingrediente: - O farfurie adanca, plina cu varf, de cirese amare fara samburi, - un kg zahar, -...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O marmelada cu gust dulce acrisor este combinatia de portocale cu lamai.
Pentru ca marmelada sa nu aiba un gust amar, inainte de a pune citricele la fiert, indepartati coaja...
Pentru ca marmelada sa nu aiba un gust amar, inainte de a pune citricele la fiert, indepartati coaja...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si altor sate din Romania.
Pentru cei care nu stiu, chisalita are o consistenta mai groasa...
Pentru cei care nu stiu, chisalita are o consistenta mai groasa...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul de portocale poate fi preparat in orice sezon, dar incepand cu anotimpul rece, aceste fructe sunt mai gustoase si mai zemoase.
Ingrediente: - 3 protocale mijlocii, - 1 ¼...
Ingrediente: - 3 protocale mijlocii, - 1 ¼...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta de vara dulce este si dulceata de cirese albe.
Ingrediente: - o farfurie adanca, plina cu varf, de cirese fara samburi, - 1 kg zahar, - vanilie, -...
Ingrediente: - o farfurie adanca, plina cu varf, de cirese fara samburi, - 1 kg zahar, - vanilie, -...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Marmelada de portocale poate fi pregatita in orice sezon, insa este mai buna toamna sau iarna, cand portocalele sunt dulci, zemoase si aromate.
Ingrediente: - un kilogram portocale- un kg...
Ingrediente: - un kilogram portocale- un kg...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul de prune se realizeaza din aceleasi ingrediente ca si celelalte compoturi de fructe, cu apa si zahar.
Ingrediente:- 750 grame prune, - 150 g zahar, - 1 ½ pahar...
Ingrediente:- 750 grame prune, - 150 g zahar, - 1 ½ pahar...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de gustos ca o inghetata de fructe, serbetul de lamaie este un desert aromat si gustos.
Ingrediente: - o lamaie, - 1, 250 kg zahar, - 4 pahare...
Ingrediente: - o lamaie, - 1, 250 kg zahar, - 4 pahare...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Desi marmelada de prune este cea mai cunoscuta, dupa o reteta similara se pregateste si marmelada de pere, singura diferenta fiind folosirea perelor in loc de prune.
Ingrediente: - pere-...
Ingrediente: - pere-...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Piersicile sunt niste fructe zemoase de vara care pot fi folosite in diverse combinatii.
Noi va propunem un compot de piersici, numai bun de consumat vara proaspat, dar si iarna,...
Noi va propunem un compot de piersici, numai bun de consumat vara proaspat, dar si iarna,...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ca si celelalte retete de serbet cu fructe, serbetul de caise se prepara dintr-o cantitate egala de caise si zahar.
Ingrediente: - 1 kg caise, - 1 kg zahar, -...
Ingrediente: - 1 kg caise, - 1 kg zahar, -...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.
Ingrediente: - mere, - 600 g zahar la kilogramul de mereMod de preparare: Merele curatate se taie...
Ingrediente: - mere, - 600 g zahar la kilogramul de mereMod de preparare: Merele curatate se taie...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Agrisele sunt niste fructe mici, rotunde si rosii din care se poate obtine compot, dar si alte preparate dulci.
Compotul de agrise se prepara astfel:Ingrediente:- 500 g agrise, - 250 g...
Compotul de agrise se prepara astfel:Ingrediente:- 500 g agrise, - 250 g...
Cele mai citite
Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...