Fructe

Cele mai noi retete despre si cu Fructe. Sirop de portocale
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Siropul de portocale are un gust predominant dulce, in ciuda faptului ca aceste fructe exotice fac parte din categoria citricelor.
Iata cum se obtine siropul de portocale, daca vrei sa...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le poti folosi la realizarea unui jeleu de gutui, numit peltea.
Ingrediente: - 1 litru zeama...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de gustos ca dulceata de visine, serbetul are o consistenta mai zemoasa si este dulce-acrisor.
Ingrediente: - ¾ pahar zeama de visine, - 1 kg zahar. Mod de...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Magiunul, numit in popor si povidla se obtine de obicei din prune.
Iata cum poti prepara magiun de prune in propria locuinta. Ingrediente: - prune- 100 grame zahar la un kilogram...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul se poate prepara atat din caise crude, cat si din caise coapte.
Daca deja ai savurat compot obtinut din caise proaspete, acum poti incerca si cea de-a doua varianta.Ingrediente:...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Siropul de caise este mai dulce decat compotul pentru ca la acest preparat se foloseste o cantitate mai mare de zahar.
Ingrediente: - 1 kg caise, - 1.250 g zahar,...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru peltea se aleg mere Renete, sau mere cretesti, rosii si cu miezul mai tare.
Cele fainoase se sfarama la fiert si dau o peltea tulbure.Ingrediente:- 1 litru zeama in...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul se prepara din zeama de fructe, cu un adaos de apa si zaharIngrediente:- 1 pahar de zeama de cirese amare, - 1 kg zahar, - o lingurita zeama de.
..
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Agrisele sunt niste fructe mici si rosii, uneori si verzi, bogate in saruri minerale care se consuma crude sau in diverse preparate, cum ar fi dulceata de agrise.
Ingrediente: -...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Marmelada din prune se realizeaza din fructe si zahar care gelifica.
Aceasta se mananca la micul dejun pe paine cu unt sau se foloseste la prepararea diverselor prajituri si clatite.Ingrediente:-...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru compotul de caise verzi se aleg fructe sanatoase, care se spala bine inainte de a fi pregatite pentru fiert.
Ingrediente: - 500 g caise verzi, - 200 g zahar,...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Siropul de visine este preferatul copiilor, alaturi de dulceata de visine.
Iata cum se prepara acest lichid dulce care poate fi folosit pe post de ingredient principal la aromatizarea budincilor,...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Din trandafiri se obtin cosmetice, dar si diferite preparate dulci.
Noi va propunem o reteta de serbet obtinuta din trandafiri. Ingrediente:- 250 grame foi de trandafir, - 1 litru apa,...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Coacazele cresc la margine de padure si este cuitivat si in gradini, in special la munte.
Din coacaze negre se prepara diverse dulciuri, iar siropul si dulceata de coacaze sunt...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Marmelada de caise poate fi preparata din fructe cu coaja, dar si din caise curatate.
Pentru ca timpul este un lux care nu si-l permite oricine, noi va propunem marmelada...

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
La fel de gustos ca o inghetata de fructe, serbetul de lamaie este un desert...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare