Legume

Cele mai noi retete despre si cu Legume. Mancare de cartofi cu slanina
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca va plac mancarurile grase, mancarea de cartofi cu slanina de porc si smantana sigur nu va va dezamagi.
Ingrediente: - un kg cartofi, - o ceapa, - o lingura...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rizoto poate constitui drept garnitura la mancarea de rinichi.
Iata cum se prepara mancarea de rinichi in combinatie cu rizoto si ficat. Ingrediente rizoto cu ficat: - 1 1/2 ceasca...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii noi inabusiti in unt sau untura se rumenesc in cuptor pana capata o pojghita crocanta de culoare galben-maronie.
Ingrediente: - un kg cartofi noi, - un lingura unt sau...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rizoto cu ficat se poate servi cu sos de rosii sau cu sos de ciuperci la alegere.
Ingrediente: - 1 1/2 ceasca de orez, - 3 linguri de unt, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii noi se consuma primavara si sunt deliciosi daca ii asezonati cu diverse ierburi aromate cum sunt rozmarinul si mararul.
Ingrediente: - un kg cartofi noi, - o lingura de...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rizoto este un preparat culinar de origine italiana, foarte reusit pentru ca se poate asezona aproape cu orice ingredient: peste, carne, ciuperci, fructe de mare, branza, verdeturi, dar si sos.
..
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un sufleu de cartofi simplu este intotdeauna un antreu cald usor de preparat si gustos.
Ingrediente: - 4-5 cartofi mari fierti in coaja- 250 gr bacon (costita afumata, sau sunca...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii pai sunt asemanatori cu cei serviti la McDonald's.
Ingrediente: - 500 g cartofi, - untura sau ulei, - sare. Mod de servire: Se curata cartofii. Se taie subtiri ca...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii folositi pentru prajire se pot taia in felii subtiri si uniforme.
Ei pot fi serviti inclusiv de catre vegetarieni impreuna cu salata verde, cu varza dulce sau mujdei de...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii prajiti sunt mancarea favorita a copiilor mai ales daca sunt serviti cu mujdei de usturoi.
Ingrediente: - un kg cartofi, - 3 linguri de untura sau ulei, - sare....
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un aperitiv gustos de vara sunt rosiile umplute cu ficat.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 12 rosii frumoase, - 250 g ficat, - 3 chifle, - o ceapa mica,...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Ceapa este una dintre legumele care se prepara umplute, in caz ca stii sa sa o scobesti cu grija.
Ingrediente: - 12 cepe mari, - 500 grame carne macra, -...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.
Ingrediente: - 12 cartofi mijlocii, - o lingura de unt, - 2 galbenusuri, -...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.
Ingrediente: - 400 g cartofi, - 250 g carne, - 1 ceapa, 1 ou, 1 lingura...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor.
Ei se pot servi la pranz sau la cina. Ingrediente: - 6 cartofi frumosi, - 200 g branza de vaca, - 2...

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare