Legume

Cele mai noi retete despre si cu Legume. Salata de ardei copti
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ideala pentru persoanele cu stomacul sensibil, salata de ardei copti este un fel de mancare apreciat in bucataria romaneasca.
Chiar daca este indicat sa ii consumam in special cruzi pentru...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dupa orez si grau, porumbul este a treia cea mai consumata cereala din lume, sub forma de faina (malai), sau sub forma de boabe.
Folosite in loc de capere, boabele...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa nu ii duceti dorul in celelalte anotimpuri, il puteti conserva in otet.
Ingrediente:...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Gogosarii in otet sunt printre cele mai apreciate conserve de iarna.
Acestia se pun la borcan simpli sau impreuna cu alte muraturi, dupa preferinta. Noi va propunem o reteta de...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O alternativa de conservare a clasicilor castraveti in saramura este reteta de castraveti murati in otet cu boabe de mustar.
Ingrediente: - castraveti mari si proaspeti in cantitatea dorita- otet...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Nelipsiti din camara pe timpul iernii, castravetii in otet pot fi serviti in sezonul rece alaturi de preparatele din carne si legume, la masa de pranz sau la cina.
Ingrediente:...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru varza acrita in butoi, se foloseste un butoi din stejar care se opareste si se zvanta.
Varza se pune la murat la mijlocul toamnei. Ingrediente: - mai multe verze...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.
Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:12 rosii mijlocii, - putina carne de pasare...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta reteta delicioasa poate fi incercata si de lacto-vegetarieni.
Mancarea de legume este consistenta, satioasa si bogata in proteine (smantana, branza) si alti nutrienti esentiali pentru organism proveniti de la...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii la cuptor se pot prepara in coaja simpli sau cu diferite adaosuri.
Iata cum se prepara cartofii cu branza si oua in straturi alternative. Ingrediente: - un kg cartofi,...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un pilaf de post gustos are la baza orez si legume.
Iata cum se obtine pilaful cu ardei si rosiiIngrediente: - 1 1/2 ceasca orez, - 3 cepe mijlocii, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca ciulamaua clasica se prepara din carne de pasare si/sau ciuperci cu sos alb, in arta culinara exista si o reteta de ciulama cu cartofi.
Ingrediente:- un kg cartofi, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar fi limba.
Ingrediente: - o ceasca orez, - o limba de vitel, -...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se folosesc de preferinta cartofi chifle.
Budinca de cartofi este delicioasa si cremoasa, mai ales daca adaugati si un galbenus la combinatie. Ingrediente: - un kg cartofi,...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta cu orez, se foloseste creier de vitel fiert cu ciuperci si sos Ingrediente: - un creier de vitel sau vaca, - 100 grame ciuperci, - 3 linguri.
..

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare