Purcel de lapte la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Purcel de lapte la tava

O friptura suculenta si frageda se obtine dintr-un purcel de 3-4 kilograme asezat in tava intreg. Ingrediente: - un purcel de lapte, - o lingura de untura, - sare. Mod de preparare: Purcelul curatat bine de orice urma de par, se spala bine cu apa rece,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Usturoi verde in otet
15 Feb
1592 24 0
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa... [Continuare]
Friptura de iepure cu smantana
15 Feb
1443 19 0
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care... [Continuare]
Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1532 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare