Pasare

Cele mai noi retete despre si cu Pasare. Potarniche la tava
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche se adauga slanina, frunze de vita de vie si unt.
Iata cantitatile exacte pentru...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.
Ingrediente: - 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, - sare.Mod de preparare: Se...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.
Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.Ingrediente:- 3 potarnichi, - frunze...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale.
Ingrediente: - un pui mare, - 150 g ficat de vitel, - o felie de...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite.
In ambele situatii, se folosesc aceleasi ingrediente.Ingrediente: - 5 prepelite, - o lingura untura,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta cu gust dulceag, dat de carote si arpagic este puiul inabusit cu legume asortate.
Iata cum se obtine aceasta reteta gustoasa si satioasa.Ingrediente: - 1 pui mare, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Carnea de prepelite se poate consuma fripta, dar uneori este folosita in combinatie cu legume si orez, ca ingredient principal.
Ingrediente: - 4 prepelite, - 2 linguri de unt, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O mancare complexa pe baza de carne de pui, legume, sos alb si diverse mirodenii este puiul cu ciuperci si arpagic.
Iata cum se prepara in propria bucatarie: Ingrediente:- un...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Prepelitele inabusite sunt foarte gustoase daca le preparati cu sos si putin pesmet.
Ingrediente: - 6 prepelite, - o lingura de unt, - o ceapa mica, - o lingurita de...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.
Ingrediente: - un curcan, - sare, - o lingura de untura, - un pic de rom...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Ficatul natur de gasca obtinut in casa nu contine conservanti.
Singurele ingrediente folosite pentru obtinerea acestui antreu este ficatul si grasimea de gasca. Ingrediente: - 300 g ficat, - 3...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza.
Iata cum se prepara aceasta reteta. Ingrediente: - jumatate dintr-o gasca, - o varza frumoasa,...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustulIngrediente: - carne de la o gasca Pentru umplutura: -.
..
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.
Inainte de preparare, se indeparteaza varful aripilor si picioarele. Acestea se folosesc impreuna cu maruntaiele...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata.
Iata o reteta delicioasa de gasca cu fasole boabe. Ingrediente: - 1 kg carne de...

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare