O reteta dulce usor de preparat este spuma de albus cu capsune.
Aceasta reteta poate fi preparata vara, cand apar pe piata aromatele capsunele romanesti. Ingrediente: 2 albusuri, un pahar...
Mancare & Bauturi
Spuma de albus cu capsune! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Numita mousse au chocolat in franceza, acest desert dulce si racoritor se prepara in mai multe variante si se foloseste pe post de bautura, la umplerea torturilor, prajiturilor sau la.
..
..
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O glazura fara coloranti, usor de obtinut acasa este glazura de zahar ars.
Ingrediente:50 grame zahar, 2 linguri de apa, 100 grame glazura de zahar. Mod de preparare: Se ard...
Ingrediente:50 grame zahar, 2 linguri de apa, 100 grame glazura de zahar. Mod de preparare: Se ard...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O glazura la minut fara foc, folosita la imbracarea produselor de cofetarie este glazura de cafea cu zahar.
Ingrediente: 200 grame zahar, 4 linguri cafea. Mod de preparare: Se freaca...
Ingrediente: 200 grame zahar, 4 linguri cafea. Mod de preparare: Se freaca...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
In ciuda faptului ca aceasta crema de cacao nu contine lapte si ou este una foarte fina.
Iata cum se face: Ingrediente: 300 grame zahar, o ceasca de apa, 50...
Iata cum se face: Ingrediente: 300 grame zahar, o ceasca de apa, 50...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta prajitura cu ciocolata si frisca are in compozitie piscoturi, la fel ca sarlota ruseasca.
Ingrediente: 200 grame ciocolata, 125 grame unt proaspat, 80 grame zahar pisat, 3 oua, 125...
Ingrediente: 200 grame ciocolata, 125 grame unt proaspat, 80 grame zahar pisat, 3 oua, 125...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Daca iti plac aromele tari, o prajitura de origine germana consistenta si cremoasa este bavarezul de cafea cu frisca.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi...
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta.
Ingrediente: 4 batoane ciocolata, 4 oua, o lingura de rom, 125 grame unt,...
Ingrediente: 4 batoane ciocolata, 4 oua, o lingura de rom, 125 grame unt,...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Preparata cu lapte si unt, crema de cacao fara ou are o consistenta pastoasa.
Ingrediente: ½ litru lapte, o lingura cacao, 3 linguri faina, 4 linguri zahar, 100 grame unt...
Ingrediente: ½ litru lapte, o lingura cacao, 3 linguri faina, 4 linguri zahar, 100 grame unt...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Sarlota este o prajitura fresh, ideala pentru orice sezon si orice ocazie.
Ea se prepara in mai multe moduri, in functie de zona, dar foarte apetisanta este sarlota ruseasca pe...
Ea se prepara in mai multe moduri, in functie de zona, dar foarte apetisanta este sarlota ruseasca pe...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O prajitura aromata cu zahar este bavarezul de zahar ars.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 250 grame zahar, 6 oua, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie. Mod de preparare: Se...
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 250 grame zahar, 6 oua, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie. Mod de preparare: Se...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe daca l-ai testat in torturi prajituri si cupcakes.
In caz ca vrei ca...
In caz ca vrei ca...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Daca vrei sa imbraci tortul intr-o glazura mai consistenta, poti alege pentru aceasta operatiune glazura de ciocolata cu unt.
Ingrediente: 100 grame ciocolata, 150 grame zahar (sau 50 grame cacao...
Ingrediente: 100 grame ciocolata, 150 grame zahar (sau 50 grame cacao...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Crema de ciocolata este folosita adesea in cofetarie la umplerea torturilor si prajiturilor.
Tot cu ea se umple napolitane, croasante si alte preparate dulci. Ingrediente:1/2 litru lapte, 1/2 baton vanilie...
Tot cu ea se umple napolitane, croasante si alte preparate dulci. Ingrediente:1/2 litru lapte, 1/2 baton vanilie...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta prajitura aromata poate fi preparata in orice sezon datorita faptului ca ingredientele din care este compusa se gasesc oricand.
Pentru cei care adora prajiturile cu fructe uscate, bogate in...
Pentru cei care adora prajiturile cu fructe uscate, bogate in...
Cele mai citite
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...