Mancare & Bauturi

Reteta de post: Pilaf cu ardei! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru ca ardeiul este leguma care predomina in aceasta reteta de post, acest orez cu legume poate fi numit pilaf cu ardei.
Ingrediente: - 6 ardei grasi, - o ceapa,...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Aceasta mancare se poate pregatit atat din bob verde, cat si uscat.
Mancarea de bob este mai migalos de pregatit daca se foloseste bob uscat pentru ca trebuie decojit, pe...
in Diverse de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta de sezon foarte apreciata de gurmanzi este fasolea boabe cu slanina.
Fasolea uscata se poate pregati cu ciolan afumat, dar si cu alt tip de carne, cum ar fi...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Daca vrei sa inlocuiesti carnea de chiftele cu o leguma dulce, poti prepara aceste antreuri calde cu dovlecei.
Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, - un ou, - 2 linguri de...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci.
Ingrediente: - 12 rosii mijlocii, - 250 grame ciuperci, - 2 cepe, - 2 linguri de ulei, - o lingurita...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Aceasta reteta de post este deosebit de gustoasa daca stii sa o prepari ca la carte.
Ingrediente: - 6 vinete mijlocii, - 1/2 ceasca orez, - 500 grame rosii, -...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Daca sufleul de varza ti-a fost pe plac, incearca si un sufleu apetisant de conopida.
Ingrediente: - o conopida mare, - 3 oua, - 1/2 lingura faina, - o ceasca...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru ca este sezonul verzei, va propunem o reteta cu varza dulce.
Ingrediente: - o varza mijlocie, - 100 grame unt proaspat, - o lingura de faina, - o lingura...
in Diverse de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta gustoasa care poate fi servita ca aperitiv sau la sfarsitul mesei este placinta cu carne.
Pentru aceasta reteta se pot folosi foi de placinta din comert. Ingrediente: -...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta mai putin cunoscuta de gospodine este mazarea batuta care se poate consuma singura sau in amestec cu fasole batuta.
Ingrediente: - 500 grame mazare uscata, - 3 cepe,...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O alternativa la clasicii ardei umpluti cu orez sunt ardeii umpluti cu arpacas.
Ingrediente: - 12 ardei, - 2 cepe, - un arpacas, - 2 linguri ulei, - o lingurita...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O alternativa la clasicii ardei umpluti cu orez sunt ardeii umpluti cu arpacas.
Ingrediente: - 12 ardei, - 2 cepe, - un arpacas, - 2 linguri ulei, - o lingurita...
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Chiftelele cu linte se combina cu ceapa, zarzavat si condimente inainte de prajire.
Aceasta reteta aperitiv poate fi servita la inceput de masa, alaturi de alte antreuri calde si reci....
in Diverse de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Daca am aflat deja cum se prepara pirostii din aluat nedospit, iata si o reteta de pirosti cu aluat dospit.
Ingrediente: - 500 grame faina, - 30 grame drojdie, -...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru a realiza aceasta reteta se folosesc cateva bucati de dovlecei tineri si frumosi care se umple cu sufleu de branza.
Ingrediente: - 5 dovlecei frumosi, - 2 linguri de...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare