Mancare & Bauturi

Supa crema de legume! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta reteta se obtine dintr-un mix de legume fierte si trecute prin sita.
Ingrediente: - 4 litri apa, - o lingura de unt, - 2 cepe, - 250 grame rosii,...
in Porc de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la murat.
Ingrediente: - o varza mare sau 2 mijlocii, - 750 g carne...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Mamaliga cu ochiuri este o reteta simpla si rapida, foarte apreciata de catre romani.
Ingrediente: - 400 grame malai, - 1 ¼ l lapte Iindoit cu apa, - sare, o...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O cina aromata este intotdeauna bine venita dupa o zi lunga.
Afla cum se face budinca de gris cu lapte daca vrei sa mananci ceva dulce si satios seara. Ingrediente:...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.
Cum se obtine borsul?Ustensile necesare: - un butoi...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Considerat cel mai sanatos desert de toamna, din dovleac se obtin diverse preparate, de la el consumandu-se atat miezul, cat si semintele.
In continuare, noi va propunem o reteta de...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.
Ingrediente: - 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati, - 500 g carne macra, - o ceapa mica,...
in Legume de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Iahnia de cartofi este mai putin cunoscuta decat iahnia obtinuta din fasole boabe.
Daca vrei sa incerci aceasta reteta de post, afla din ce ingrediente se prepara si urmeaza pasii...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Balmusul este o reteta de mamaliga moale cu branza iute.
Ingrediente: - 400 grame malai, - 11/2 l lapte indoit cu apa, - 200 g branza de oi, - sare....
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca de orez cu mere poate fi un preparat de post daca inlocuiti untul cu margarina vegetala.
Ingrediente: - 500 grame mere, - 2 linguri unt topit, - 4 linguri...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru topit se alege unt presat din care nu se scurge zer.
Cum se procedeaza ? Se pune intr-o cratita sau intr-o oala pe ochiul de la aragaz, la foc...
in Gustari de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Turta de cartofi este un preparat culinar usor de realizat chiar si de catre gospodinele cu mai putina experienta in bucatarie.
Ingrediente: - 500 g cartofi, - 50 g unt,...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Untura se foloseste cu precadere iarna, cand se taie porcul in ajun de Craciun.
Se poate topi pentru pastrat, atat slanina din afara, cat si osanza dinauntrul porcului. Mod de...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Fie ca iti place supa crema de gulii sau preferi supa simpla cu dressing de ou si smantana, cert este ca trebuie sa prepari cel putin o data supa de.
..
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.
Musacaua de conopida are la baza carne macra...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare