Porc

Cele mai noi retete despre si cu Porc. Carne de purcel cu varza dulce
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de purcel cu varza dulce este un preparat traditional romanesc la fel de apetisant ca si mancarea de varza acra si scazuta.
Spre deosebire de aceasta, varza dulce fierbe...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si patrunjel.
Ingrediente: - 1, 250 kg carne, - 1 lingura de untura/ulei, -...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel.
Ingrediente: - 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, - o felie de paine, - un...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.
Ingrediente: - 750 g...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte.
In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea. Ingrediente: - 6 rinichi de purcel,...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se poate folosi un mixt de carne marca de vita, porc si miel, dupa preferinte.
Ingrediente:- 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, - o felie...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de Ingrediente: - 750 g ficat, - o lingura de unt, -.
..
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru ficatul fript la gratar se foloseste o bucata consistenta de ficat de porc sau de vita.
Ingrediente: - 750 grame ficat, - 50 g unt proaspat, - un praf...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte (ca sa iasa mai fraged) si apoi uscat bine intr-o carpa curata.
...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Consumati in special la traditionala masa de Craciun, carnatii pot fi cumparati din comert sau preparati in casa din carne de porc, vita si oaie.
Ei sunt asezonati cu legumele...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Soriciul de porc este printre cele mai asteptate aperitive servite la masa de Craciun.
Ca sa fie mai fraged si mai gustos, soriciul de porc se consuma fript fie la...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O friptura suculenta si frageda se obtine dintr-un purcel de 3-4 kilograme asezat in tava intreg.
Ingrediente: - un purcel de lapte, - o lingura de untura, - sare. Mod...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare.
Ingrediente: - 750 g ficat, - o lingura de unt, - o lingurita de...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos.
Daca iti place sa combini aromele din bucatarie, iata cum poti obtine 6 portii de friptura de porc...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.
Totusi nu incercati prea des cotletele prajite mai ales daca aveti valorile colesterolului marite.Ingrediente:- 6 cotlete,...

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare