Mancare & Bauturi

Ciorba de peste cu zeama de varza! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza.
Iata o reteta de ciorba de peste care se acreste cu zeama de varza. Pentru...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure.
Datorita consistentei sale, carnea de caprioara nu se marineaza obligatoriu inainte de a fi preparata....
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.
Ingrediente:- 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul de vita la cuptor este delicios impreuna cu ciuperci si rosii, daca stii cum sa il prepari ca la carte.
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cotletele de porc se pot prepara prajite, la gratar sau la cuptor.
Ingrediente: - 2 kg cotlete de porc, - o lingurita de chimen, sare. Mod de preparare: Se lasa...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne de miel, - o felie de slanina sau...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu slanina.
Pulpa de vitel impanata se asezoneaza cu felii de ceapa si se...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vita se poate asezona cu diverse legume: broccoli, castraveti murati, cartofi, conopida sau morcovi.
Noi va prezentam o reteta simpla cu morcovi, legume bogate in vitamina A si...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Midiile sunt niste fructe de mare, alaturi de raci, scoici sau calamari, iar “tratate” pescareste pe litoral sau in Delta Dunarii, midiile sunt hranitoare.
Pentru a fi gatite in propria...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase.
Acest peste de apa dulce si usor salmastra se caracterizeaza prin corpul alungit, spatele...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Beneficiile dietei cu telina Telina este un excelent remediu in obezitate pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, stimuleaza activitatea de drenare a bilei, accelereaza digestia, ajuta la eliminarea.
..
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara in aproximativ 30 de minute.
Dupa pregatirea ingredientelor, se adauga 60 de minute...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca in general suntem obisnuiti cu pateul de porc sau de pasare (gasca, rata sau pui), iata ca la fel de gustos este si pateul de iepure.
Iata de ce...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si ceapa.
Ingrediente:- un pui mare, - un kg rosii, - o lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sosul de ciuperci poate fi servit impreuna cu budinca de creier, dar si cu creierul de vita.
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri de vitel, - 20...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare