Mancare & Bauturi

Midii prajite! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Indiferent cum le preferati, fierte, in pilaf sau prajite, midiile trebuie sa fie proaspete pentru a putea fi preparate.
Daca in timpul spalarii dati peste midii moarte, acestea trebuie aruncate....
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta hranitoare pe baza de peste este salaul la cuptor umplut cu stiuca si alte ingrediente hranitoare.
Aceasta reteta poate fi preparata dintr-un singur soi de peste sau in...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dieta in functie de grupa sanguina a fost dezbatuta de catre Peter D’Adamo in cartea sa “Eat Right For Your Type” (Mananca in functie de grupa ta sanguina).
Autorul cartii...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba obtinuta din cap de nisetru sau morun se prepara similar cu cea de crap, iar procesul termic dureaza aproximativ o ora.
Ingrediente - 2 litri apa - 1 litru...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii imobgatesc gustul.
Deoarece este frageda, carnea de caprioara nu are nevoie de marinare...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare gustoasa care poate fi servita fierbinte cu mamaliga.
Important este ca faina sa...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste cu sosul dorit.
Iata cum se prepara limba rasol, fie ca preferati limba...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.
Ingrediente: - 1 kg de carne de...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta.
Ingrediente: - 2 kg pulpa...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - o lingura de untura, - sare. Mod de...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg telina, -...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pilaful se poate prepara doar cu legume, cu carne sau cu fructe de mare.
Din categoria fructelor de mare o reteta cu iz pescaresc este pilaful de midii. Ingrediente: -...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite.
Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste proaspat fara oase si chiar un pic mai gras, cum este somnul, morunul,...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar si cu sos de maioneza.
Iata cum se prepara: Ingrediente - 1 salau de...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Strugurii sunt fructele de top in sezonul de toamna, pentru ca aceste fructe contin antioxidanti, pigmenti naturali si o multime de vitamine si minerale.
Desi strugurii albi sunt mai dulci,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare