Mancare & Bauturi

Friptura impanata de vita! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste pulpa de vita macra impanata cu slanina.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne macra,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa poate fi servita cu taitei, galuste, dar si cu gogosele de marimea unei nuci.
Gogosele: ½ pahar de apa, 50 g unt, 100 g faina, 2 oua, 2 linguri...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Preferat in sezonul rece, inclusiv in vremea sarbatorilor de iarna, cand se consuma citrice din abundenta, lichiorul de portocale este o bautura spirtoasa, cu gust dulceag, servita la desert in.
..
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de gustos ca o inghetata de fructe, serbetul de lamaie este un desert aromat si gustos.
Ingrediente: - o lamaie, - 1, 250 kg zahar, - 4 pahare...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru dulceata de nuci negre se aleg nuci tinere, la inceput de toamna, care sa nu fie uscate sau viermoanoase la mijloc.
Ingrediente:- 100 nuci tinere, - ½ kg zahar, -...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Reteta de calcan prajit nu are nevoie de un timp indelungat de pregatire.
Calcanul se prajeste singur sau impreuna cu ficatul sau care este foarte gustos. De la calcan se...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Desi marmelada de prune este cea mai cunoscuta, dupa o reteta similara se pregateste si marmelada de pere, singura diferenta fiind folosirea perelor in loc de prune.
Ingrediente: - pere-...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Piersicile sunt niste fructe zemoase de vara care pot fi folosite in diverse combinatii.
Noi va propunem un compot de piersici, numai bun de consumat vara proaspat, dar si iarna,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche se adauga slanina, frunze de vita de vie si unt.
Iata cantitatile exacte pentru...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.
Ingrediente: - 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, - sare.Mod de preparare: Se...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un aperitiv gustos de vara sunt rosiile umplute cu ficat.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 12 rosii frumoase, - 250 g ficat, - 3 chifle, - o ceapa mica,...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Soriciul de porc este printre cele mai asteptate aperitive servite la masa de Craciun.
Ca sa fie mai fraged si mai gustos, soriciul de porc se consuma fript fie la...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.
Ingrediente: - 3 - 4...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu carne de vita.
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg legume asortate,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Clasicii taitei sunt inlocuiti cu gogosele, realizate din acelasi aluat ca pentru taitei, doar cu forma diferita.
Ingrediente pentru 6 persoane: - o foaie de aluat dintr-un ou. Pregatire aluat...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare