Mancare & Bauturi

Afla cum se prepara parjoalele de varza! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.
Iata o varianta de parjoale cu varza. Ingrediente: - 500 grame varza, - o felie de paine, -...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.
Ingrediente: - 1 kg varza, - 1/2 lingura de faina, - 2 linguri...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.
Ingrediente: - 3 vinete mijlocii, - 2 linguri de faina, - 150 grame branza telemea, - un galbenus, - untura pentru...
in Gustari de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.
Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, - 2 linguri de faina, - 1/2 ceasca lapte, - 3 linguri de...
in Diverse de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Aceasta reteta poate fi preparata pe tot parcursul anului deoarece in lipsa la mazare pastai se poate folosi mazarea conservata.
Ingrediente: - 500 grame mazare verde boabe, - 3 linguri...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
O mancare de legume consistenta este cobinatia reusita de vinete cu rosii si ardei.
Aceasta mancare de vara este usoara, de aceea poate fi consumata la cina. Ingrediente: - 2...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute.
Ingrediente: - 1 kg varza, - 2 linguri de unt, - sare. Mod de preparare: Se...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze.
Ingrediente:- 4 vinete mijlocii, - 150 grame branza, - 2 linguri de faina, -...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Dovleceii pane sunt foarte buni si se prepara usor in doar cateva minute.
Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, - o lingura de faina, - un ou, - o lingura de...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Aceasta combinatie de dovlecei cu cartofi si oua rascoapte seamana foarte mult cu o musaca de legume si este o mancare foarte consistenta.
Ingrediente: - 3 dovlecei, - 300 grame...
in Gustari de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate cu sos de rosii.
Ingrediente: - 3 vinete mijlocii, - 2 oua, -...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.
Ingrediente: - 6 vinete mijlocii, - 200 grame branza, - 2 linguri de unt, 1...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.
In continuare va propunem o reteta usor de preparat cu varza de Bruxelles in combinatie cu...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.
Iata cum se prepara dovleceii gratinati umpluti cu branza de vaci: Ingrediente: - 6 dovlecei mijlocii, - 150...
in Diverse de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Pentru aceasta reteta carnea este inlocuita cu slanina fiarta.
Ingrediente: - 1 kg mazare verde boabe, - 200 grame arpagic, - 150 grame slanina fiarta, - 1/2 lingura de faina,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare