Mancare & Bauturi

Afla cum se face aluatul cu ulei! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Folosit la prepararea placintelor, tartelor si a altor produse de patiserie, aluatul cu ulei este fraged si usor de obtinut.
Ingrediente: o jumatate ceasca ulei, o jumatate ceasca apa, un...
in Deserturi de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Un sufleu dulce si aromat care poate fi servit ca desert dupa masa de pranz sau la ora cinei este sufleul cu vanilie.
Ingrediente: 4 dl lapte, 50 grame faina,...
in Deserturi de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Merele in aluat se pot prepara la cuptor, dar si praji.
Noi va propunem o reteta de mere prajite in aluat. Ingrediente: 4 mere mijlocii, 2 linguri rom, o lingura...
in Deserturi de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Pentru gogosile din aluat pripit se poate pregati un sos de cacao sau de ciocolata.
Ingrediente: un pahar apa, 100 grame unt, o lingura rasa de zahar, un praf de...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Unul dintre cele mai apreciate tipuri de aluaturi este cel frantuzesc.
Acesta este un aluat fraged care se poate folosi la preparea diverselor placinte, pizza si alte retete delicioase dulci...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 21 Ianuarie 2014
Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios care poate fi servit la ora cinei.
Ingrediente: un kg castane, o ceasca cu lapte, 250 grame zahar vanilat, 6...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 16 Ianuarie 2014
Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum.
Ingrediente: - La 10 kg de carne, - 500 g sare, - 25 g silitra. Mod de...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 10 Ianuarie 2014
Pentru aceasta reteta mazarea se pune la inmuiat din ajun ca sa se fragezeasca.
Ingrediente:- 4 litri apa, - 400 grame mazare uscata, - un morcov mic, - o ceapa...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Guliile se umple la fel ca si ardeii, cartofii sau ceapa cu carne, orez si alte ingrediente care dau gust mancarii.
Ingrediente: - 12 gulii mijlocii, - 400 grame carne...
in Pasare de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Curcanul umplut este o reteta apetisanta si satioasa numai buna pentru gurmanzi.
Aceasta reteta poate fi preparata inclusiv pentru noaptea de Revelion. Ingrediente: - un curcan de 4 kg Pentru...
in Vita de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de untura, - sare. Se curata muschiul...
in Diverse de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata.
Ingrediente: - 1/2 ceasca ulei, - 1/2 ceasca apa, - sare, - faina. Umplutura: - o...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Aceasta reteta cu varza rosie este o alternativa pentru varza calita, gatita fara carne.
Ingrediente: - o varza cam de 1 kg, - o ceapa, - o lingurita de faina,...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.
Ingrediente: - o legatura mica de praz, - 2 litri apa, - 2...
in Gustari de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana Ingrediente: - 6 dovlecei mijlocii, - 2 linguri de unt sau untura, - 2 linguri de.
..

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare