Mancare & Bauturi

Inghetata de caise cu crema de ou! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Deserturi de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Inghetata de caise preparata in casa are un continut proteic mai ridicat datorita cremei de ou.
Ingrediente: - ¾ litri lapte, - 6 galbenusuri, - 300 grame zahar, - 500...
in Diverse de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Sufleul de branza cu albus poate fi servit atat in prima parte a zilei, ca si antreu cald sau la cina, cand avem nevoie de o masa usoara, dar consistenta.
..
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Mancarea de dovlecei cu sos poate fi pregatita in diverse variante: cu smantana, cu sos de rosii sau cu sos alb.
Iata o reteta clasica de dovlecei cu sos alb:...
in Diverse de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Ghiveciul fara carne este un preparat de post cu legume diverse, cum ar fi fasole verde, mazare, cartofi, telina, conopida, varza etc.
Ingrediente: - zarzavat mixt la alegere 1, 500...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Daca deja stim cum se umple ceapa cu carne, iata si o reteta de post usor de preparat pentru ceapa umpluta.
Ingrediente: - 12 cepe mijlocii, - o felie paine,...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Din morcovi se poate prepara o mancare cu sos de smantana care poate fi servita ca atare sau pe post de garnitura pentru carne.
Ingrediente: - un kg morcovi (carote),...
in Diverse de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Unii spun despre ciulamaua de ciuperci ca este mai gustoasa decat cea pregatita cu carne.
Daca vrei sa testezi si tu aceasta reteta apreciata in bucataria romaneasca, vezi cum se...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Volovanul este un fel de aluat frantuzesc folosit la prepararea diverselor mancaruri.
Ingrediente: - 350 grame faina, - 350 grame unt proaspat, - ¾ ceasca cu apa, - sare, un...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Aluatul de friganele se foloseste la prepararea diverselor aperitive la tigaie.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 200 grame faina, - 2 linguri de ulei, - 3 dl apa calda,...
in Diverse de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip.
Daca vrei sa testezi o reteta delicioasa si hranitoare, noi iti propune, mancare de ciuperci cu...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Budinca de clatite cu legume poate fi servita ca felul doi la pranz, aceasta mancare fiind un inlocuitor pentru musacaua de legume.
Ingrediente: - o mana de fasole verde, -...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Ca sa fie mai gustoase, pentru chiftelele de legume se poate folosi un amestec de legume mai consistent cu oua si condimente.
Ingrediente: - 2 morcovi, - 2 patrunjei, -...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.
Ingrediente:- 2 morcovi, - un patrunjel, - 4 cartofi, - 1/4 de varza,...
in Legume de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Indiferent de sezon, anumite legume se gasesc in stare proaspata, iar altele pot fi congelate.
Daca iti plac legumele asortate, iata ce combinatie iti propunem: Ingrediente: - 200 grame morcov,...
in Deserturi de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Inghetata de zmeura este extrem de apetisanta si se poate prepara vara din fructe de padure proaspete.
Ingrediente: - 500 grame zmeura, - 300 grame zahar, - 3 dl apa,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare