Mancare & Bauturi

Afla cum se prepara carnatii traditionali! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Porc de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Bucate traditionale de Craciun, carnatii de casa sunt o combinatie de carne de porc cu slanina.
Dupa preferinta, carnea de porc se poate combina cu cea de vita. Ingrediente: -...
in Deserturi de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Pentru o cina usoara, va propunem o reteta aromata de gris cu lapte.
Ingrediente: - 4 cesti lapte, - 4 linguri zahar, - vanilie, - o ceasca gris, - unt...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Iofca sunt un tip de taitei de casa asezonati cu tipul de ciuperci preferat (manatarci, hribi sau sbarciogi), bulion si branza.
Ingrediente: - 150 g hribi, - o ceapa, -...
in Gustari de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Crochetele de cartofi sunt asemeni gogoselelor date din ou, faina si pesmet si prajite in tigaie.
Ingrediente: - 500 g cartofi, - 2 galbenusuri, - 2 linguri de faina, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Daca v-ati asteptat la o reteta dulce cu mere, iata ca noi va propunem mere umplute cu carne macra (se foloseste la alegere carne de pasare sau de vita).
Ingrediente:...
in Pasare de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Pentru aceasta mancare se folosesc obligatoriu numai porumbei tineri.
Deoarece sunt mici si au putina carne, se folosesc cel putin trei pasari la prepararea porumbeilor cu mazare boabe. Ingrediente: -...
in Vita de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - o fie de paine, - o...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe.
Deci, daca va place fasolea uscata, puteti incerca si o supa de linte. Ingrediente: - 4 litri apa, -...
in Tips & Tricks de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Este timpul sa ne pregatim de sarbatori.
Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va invatam cum se fierbe sunca. Mod de fierbere: Intr-un vas destul de incapator...
in Paste de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Daca vrei sa faci spaghete gratinate si refuzi sa le folosesti pe cele din comert, iata o reteta de paste de casa numite si iofca.
Ingrediente: - 300 g faina,...
in Garnituri de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Hribii se pot prepara la cuptor cu sos, dar le fel de gustosi sunt cu orez.
Iata cum se prepara pilaful de hribi:Ingrediente: - 150 grame hribi (manatarci), - 1...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O mancare usor de preparat pentru zilele de post se prepara din hribi cu sos si verdeata.
Daca nu stiai, hribii sunt un fel de ciuperci numite in unele regiuni...
in Diverse de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta gustoasa pentru pranz sau cina este budinca de ciuperci cu franzela.
Cand vrei sa inlocuiesti carnea cu ceva consistent, poti prepara aceasta reteta delicioasa. Ingrediente: - 500 grame...
in Deserturi de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Inghetata de fragi este un desert deosebit de aromat si de racoros pe care trebuie sa il incerci obligatoriu.
Ingrediente: - 500 grame fragi alesi, - 300 grame zahar, -...
in Gustari de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de faina cu sos de rosii.
Ingrediente: - 150 grame faina, - 60 grame...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare