Mancare & Bauturi

Friganele din aluat dospit! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta de friganele cu aluat dospit este la fel de buna ca cea obtinuta din aluat de clatite.
Ingrediente: - 100 g faina, - o lingura de ulei, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca de spanac este o reteta delicioasa daca adaugati la ea 3-4 felii de mezel pentru gust.
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 2 linguri de unt, - o lingura...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.
Daca mancati de post, este indicat sa folositi margarina vegetala in loc de unt.Ingrediente: - 12 cartofi mijlocii,...
in Vita de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Una dintre retetele preferate ale romaniloe sunt mititeii.
Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari. Ingrediente: - 1 kg carne de vaca de la gat, -...
in Sosuri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Ideal pentru aromatizarea diverselor prajituri, budinci, inghetate si sufleuri, sosul de cafea este un preparat delicios care iti poate indulci ziua.
Ingrrediente: - 1/2 litru lapte, - 4 galbenusuri, - 100...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta delicioasa de vara este si budinca de cirese.
Ingrediente: - 500 g cirese, - 150 g unt proaspat, - 6 oua, - 150 g zahar, - o ceasca de...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.
Ingrediente: - un ou, - 3 linguri de faina, - 1/2 ceasca lapte, - sare, - 2...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 150 g ciuperci, - 3...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Ingrediente: - 500 g carne, - o ceapa, - o...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone.
Ingrediente: - 4 litri apa, - 200 g varza mica, - un morcov, - un patrunjel, - o ceapa mica,...
in Sosuri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Sosul de cacao se prepara cu sau fara ou, dupa gust si preferinte.
Iata o reteta de post pe care o poti folosi atunci cand mananci doar preparate vegetale. Ingrediente:...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta racoroasa si gustoasa de vara este budinca de visine.
Dar, daca va este pofta de aceasta budinca atunci cand pe piata nu se gasesc visine proaspete, se pot...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.
Ingrediente: - 12 felii de paine, - 1/2 ceasca lapte, - putin...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.
Pe deasupra, preparat la cuptor impreuna cu branza, spanacul nu este doar sanatos,...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru rulada de carne se face se folosesc diverse umpluturi.
Noi va propunem o reteta satioasa de care totusi nu te vei plictisi niciodata. Ingrediente: - 750 g carne, -...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare