Mancare & Bauturi

Afla cum se prepara spanacul la cuptor ! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.
Pe deasupra, preparat la cuptor impreuna cu branza, spanacul nu este doar sanatos,...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru rulada de carne se face se folosesc diverse umpluturi.
Noi va propunem o reteta satioasa de care totusi nu te vei plictisi niciodata. Ingrediente: - 750 g carne, -...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Supa de chimen este o reteta sanatoasa usor de preparat.
Ingrediente: - 3 litri apa, - zarzavat de supa, - o lingura de chimen, - o lingura de unt, -...
in Sosuri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Sosul de cacao se asezoneaza la aceleasi preparate ca si sosul de ciocolata.
Ingrediente: - 2 linguri cacao, - ½ l lapte, - 3 galbenusuri, - 150 g zahar, -...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Macul se gaseste in supermarket si poate fi folosit la prepararea diverselor aperitive.
In acest sens, noi va propunem o budinca dulce cu mac. Ingrediente: - 250 grame mac, -...
in Gustari de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.
Ingrediente: - 6 chifle rotunde, - 2 cesti de lapte, - un ou, -...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.
Ingrediente: - 1, 500...
in Gustari de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Crochetele de carne sunt un aperitiv usor de preparat, care se pot servi inclusiv la o masa festiva, in loc de clasicele chiftelute.
Ingrediente: - 300 grame carne fiarta (sau...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Supa de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca si supa de spanac.
Ingrediente:3 litri apa, - 6 salate, - o ceapa, - o capatana...
in Sosuri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Sosul de ciocolata nu se consuma singur, ci in combinatie cu budincile dulci, diverse prajituri sau clatite.
Ingrediente: - 1/2 l lapte, - 4 galbenusuri, - 100 g zahar, -...
in Deserturi de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Gustul aromat al cafelei face din aceasta budinca sa fie o reteta dulce foarte apreciata.
Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa obtii in final un desert delicios. Ingrediente:...
in Oua de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta se foloseste franzela de 1-2 zile.
Ingrediente:- 12 felii de paine, - 2 cesti de lapte, - 4 linguri de branza de oi, - 2 linguri de...
in Legume de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon, fie din spanac proaspat, fie cu spanac congelat.
Ingrediente: - 1, 500 kg spanac, - 50 g unt proaspat, - sare.Mod de...
in Diverse de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Zbarciogii sunt un soi de ciuperci care pot fi umpluti cu carne si alte ingrediente.
Iata o reteta gustoasa de zbarciogi umpluti.Ingrediente: - un kg zbarciogi, - 400 g carne...
in Miel de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.
Ingrediente: - 500 grame maruntaie, - 2 oua, - o felie de paine, - o lingura de smantana,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare