Mancare & Bauturi

Serbet de mure! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Acest desert racoros cu gust de inghetata si consistenta de dulceata se prepara la fel ca serbetul de fragi sau de zmeura.
Ingrediente:- 1 pahar de zeama de mure, - 1...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Se face la fel ca dulceata de fragi.
Pentru a-i imbogati gustul, se adauga la fiert putina vanilie. Ingrediente: La o farfurie adanca, plina cu varf de fructe este nevoie...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada buna de consumat pe paine la micul dejun sau in alt moment al zilei.
Ingrediente:...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Compotul de visine este o bautura dulce-acrisoara care se prepara in timpul verii cand apar visinele.
Ingrediente : - un kg visine, - 200 grame zahar, - un pahar de...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci cand sunt gatite.
Fripte sau preparate la tava se obtin usor si nu...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag.
Iata din ce se obtine si cum se prepara: Ingrediente: - 1 pui mare, -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.
Ingrediente: -...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.
Tot carnea de purcel se prepara la gratar sub forma de frigarui impreuna cu...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte.
..
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita.
Iata cum se prepara mancarea de prune uscate cu carne de vita. Ingrediente: - 600 g...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Supa de orez se prepara in principal ca si cea de gris cu deosebirea ca se schimba ingredientul principal.
Astfel, pentru 6 porti, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: - 2...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol.
La noi in tara linul traieste inclusiv in balti si parcuri ca si peste ornamental....
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Folosit la prepararea budincilor, sufleurilor si a altor preparate dulci, siropul de coacaze se obtine din fructe in amestec cu zahar si suc de lamaie.
Iata cantitatile indicate pentru a...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.
Daca doriti, spre exemplu sa preparati peltea de zmeura dintr-un kilogram de fructe, se foloseste tot un kilogram de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Serbetul de zmeura se prepara la fel ca cel de fragi dupa o reteta similara.
Ingrediente: - 3/4 pahar de zeama de zmeura, - 1 kg zahar. Mod de preparare:...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare