Mancare & Bauturi

Peltea de zmeura! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.
Daca doriti, spre exemplu sa preparati peltea de zmeura dintr-un kilogram de fructe, se foloseste tot un kilogram de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Serbetul de zmeura se prepara la fel ca cel de fragi dupa o reteta similara.
Ingrediente: - 3/4 pahar de zeama de zmeura, - 1 kg zahar. Mod de preparare:...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dulceata de zmeura se prepara asemanator cu dulceata de fragi.
Ingrediente: - o farfurie adanca, plina cu varf de zmeura, - 1 kg zahar, - 3 pahare apa, - zeama...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Culeasa in lunile iunie si iulie, zmeura este vedeta inconfundabila a sezonului estival.
Din ea se pot prepara bauturi (compot, sirop), sos de zmeura, dar si marmelada. Pentru a prepara...
in Fructe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Zmeura se culege pana la sfarsitul lui iulie, iar in stare proaspata ajuta in virozele respiratorii, este folosita in curele de slabire, fiind permisa chiar si diabeticilor.
Din ea se...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete.
Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva frunze de vita, - 200 g slanina, - 6 felii de paine, -...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.
Ingrediente pentru...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu gutui este o mancare de toamna cu gust dulceag.
Daca iti surade ideea de a combina puiul cu aceste fructe de toamna, noi iti recomandam o mancare de...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba de vita sau de porc fierbe mai repede si de aceea majoritatea gospodinelor o prefera atunci cand prepara in bucatarie o reteta cu limba.
Mai putin consumata la noi...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca la carte.
Desi nu este nevoie decat de carne, condimente si grasime, muschiul...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume.
Din aceasta categorie fac parte cotletele de berbec.Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingurita...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet.
Pentru ca snitelele vieneze sa iasa fragede, carnea se portioneaza in bucati potrivite in curmezis, iar...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca salata de vinete este savurata cu placere vara, o reteta delicioasa de patlagele cu carne este mancarea de vinete cu carne.
Ingrediente: - 600 g carne, - 3 vinete...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Supa de gris se prepara din legume cu gris si poate fi consumata cu verdeata la ora pranzului sau la cina.
Ingrediente: - 3 linguri de gris, - 1-2 morcovi, -...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor.
Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa, dar mai ales pentru icrele sale din care se obtine caviar. Ingrediente: -...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare