Friptura de miel se consuma de obicei de Paste.
O reteta simpla, care nu da batai de cap este carnea de miel preparata la cuptor cu sare, grasime si verdeata....
Mancare & Bauturi
Friptura de miel! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un bucatar priceput stie sa sculpteze in carne, sa ii dea forma dorita si sa "mestereasca".
..
..
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cartofii cu carne de vita poate fi considerata o mancare satioasa, dar si usor de preparat chiar si de catre incepatori.
Ingrediente: - 600 g carne, - 1, 250 kg...
Ingrediente: - 600 g carne, - 1, 250 kg...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a obtine melci prajiti in aluat este nevoie de pricepere si rabdare in bucatarie.
Inainte de a fi preparati, melcii trec prin mai multe etape: sunt scosi din carcasa,...
Inainte de a fi preparati, melcii trec prin mai multe etape: sunt scosi din carcasa,...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.
Cum se procedeaza? Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip. Se...
Cum se procedeaza? Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip. Se...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde.
In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu...
In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Aterinele fac parte din grupul pestilor migratori care vin in lacurile de pe litoral sau in Marea Neagra pentru a se reproduce.
Acest peste constituie o hrana apetisanta atat pentru...
Acest peste constituie o hrana apetisanta atat pentru...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Consumata si in dieta Montignac, ciorba de stevie este ideala pentru sezonul de primavara si in Postul Mare.
Ciorba de stevie se prepara rapid (maxim o ora) si este recomandata...
Ciorba de stevie se prepara rapid (maxim o ora) si este recomandata...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Vinetele proaspete, luate direct din gradina sunt perfecte pentru o dieta de vara.
De ce sa mancam vinete? Chiar daca le gasim pe piata in stare proaspata si fara tratamente...
De ce sa mancam vinete? Chiar daca le gasim pe piata in stare proaspata si fara tratamente...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la marinat.
Ingrediente:- un iepure, - zarzavat de supa, - 3 cepe, - 2 linguri...
Ingrediente:- un iepure, - zarzavat de supa, - 3 cepe, - 2 linguri...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Aceasta reteta este simplu de preparat, iar daca va place conopida cu sos alb o sa va placa si aceasta mancare.
Ingrediente: - un pui mare, - 2 conopide mijlocii,...
Ingrediente: - un pui mare, - 2 conopide mijlocii,...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru acest tip de crochete se foloseste creierul de vita.
Ingrediente: - un creier de vaca, - 2 linguri de unt, - 2 linguri de faina, - ½ creasca de...
Ingrediente: - un creier de vaca, - 2 linguri de unt, - 2 linguri de faina, - ½ creasca de...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Varza acra cu costita afumata de porc se pregateste la fel ca varza murata cu carne.
Ingrediente: - o varza murata cam de 1 kg, - 300 g costita afumata...
Ingrediente: - o varza murata cam de 1 kg, - 300 g costita afumata...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare de miel cu ciuperci.
Ingrediente: - 750 g carne, - 400 g ciuperci,...
Ingrediente: - 750 g carne, - 400 g ciuperci,...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciulamaua de vitel se obtine din zeama de carne, bucati de vitel si sos alb.
In apa de fierbere se adauga si zarzavat pentru a desavarsi gustul preparatului. Ciulamaua se...
In apa de fierbere se adauga si zarzavat pentru a desavarsi gustul preparatului. Ciulamaua se...
Cele mai citite
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...