O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.
Ingrediente: - 1, 250 kg carne de pe coaste, - zarzavat de supa, -...
Mancare & Bauturi
Rasol de vita cu sos de smantana! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Alaturi de preparatele marine, o reteta pregatita frecvent in Delta Dunarii sunt racii prajiti.
Ingrediente: - 24 raci mici, - 3 catei de usturoi, - 12 boabe de piper, -...
Ingrediente: - 24 raci mici, - 3 catei de usturoi, - 12 boabe de piper, -...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dupa orez si grau, porumbul este a treia cea mai consumata cereala din lume, sub forma de faina (malai), sau sub forma de boabe.
Folosite in loc de capere, boabele...
Folosite in loc de capere, boabele...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa nu ii duceti dorul in celelalte anotimpuri, il puteti conserva in otet.
Ingrediente:...
Ingrediente:...
in Legume de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Gogosarii in otet sunt printre cele mai apreciate conserve de iarna.
Acestia se pun la borcan simpli sau impreuna cu alte muraturi, dupa preferinta. Noi va propunem o reteta de...
Acestia se pun la borcan simpli sau impreuna cu alte muraturi, dupa preferinta. Noi va propunem o reteta de...
in Peste de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea de porc, de oaie sau de berbecut cu un crap mare si proaspat,.
..
..
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Usor de preparat, ciorba de cartofi este una economica pentru ca se prepara din ingrediente putine si ieftine.
Ingrediente: - 2 litri apa - 1 litru bors - zarzavat de...
Ingrediente: - 2 litri apa - 1 litru bors - zarzavat de...
in Diete de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Bananele sunt fructele interzise din curele de slabire obisnuite, insa aceste fructe aromate cu un continut caloric destul de ridicat sunt ingredientul de baza in dieta inventata de medicul Hitoshi.
..
..
in Salate de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Salata de vinete este o specialitate culinara romaneasca preparata din vinete coapte si tocate marunt, impreuna cu ulei, sare si ceapa tocata.
Ingrediente: - 3 vinete mijlocii - 150 g...
Ingrediente: - 3 vinete mijlocii - 150 g...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Apreciata mai ales in Franta si Ungaria, carnea de iepure devine din ce in ce mai cautata din cauza faptului ca este o delicatesa saraca in colesterol, dar cu numeroase.
..
..
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit.
Ingrediente: - un pui mare, - 750 g mazare boabe sau echivalentul la o cutie...
Ingrediente: - un pui mare, - 750 g mazare boabe sau echivalentul la o cutie...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dintre toate preparatele culinare pe care le consumam la un pranz obisnuit sau la cina, creierul contine cel mai mult colesterol (2.
000-2.600 mg de colesterol), fie ca este de vita,...
000-2.600 mg de colesterol), fie ca este de vita,...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si patrunjel.
Ingrediente: - 1, 250 kg carne, - 1 lingura de untura/ulei, -...
Ingrediente: - 1, 250 kg carne, - 1 lingura de untura/ulei, -...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ».
La noi in tara stufatul de miel este o reteta traditionala romaneasca care se prepara din carne de miel si se...
La noi in tara stufatul de miel este o reteta traditionala romaneasca care se prepara din carne de miel si se...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vitel asezonata cu ciuperci este apreciata atat pentru valoarea gustativa a preparatului, cat si pentru valoarea sa nutritiva.
Bogata in fier, carnea de vita este completata de continutul...
Bogata in fier, carnea de vita este completata de continutul...
Cele mai citite
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...