Mancare & Bauturi

Dulceata de portocale pentru iarna! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Diverse de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta de portocale sunt date cantitatile minime.
Pentru dulceata de portocale se folosesc fructe cu coaja groasa si potrivit de mari. Ingrediente: - 3 portocale cu coaja groasa,...
in Paste de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Daca iti plac pastele italienesti, probeaza in propria bucatarie si aceasta reteta de spaghete milaneze cu sos de rosii.
Ingrediente:- 400 g macaroane, - 100 g parmezan sau svaiter, -...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Lintea se prezinta sub forma unor boabe micute si este asemanatoare la gust cu fasolea uscata.
Ea poate fi preparata sub forma de supa sau de mancare. Noi va propunem...
in Legume de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O reteta gatita in special vara sunt ardeii umpluti cu carne sau cu orez.
Alte legume umplute sunt dovleceii si rosiile. Ingrediente: - 12 ardei grasi mijlocii, - 750 g...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.
Inainte de preparare, se indeparteaza varful aripilor si picioarele. Acestea se folosesc impreuna cu maruntaiele...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.
Noi va propunem o reteta de biftec tartar...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in perioadele de post din an.
Aceasta reteta este ideala si pentru vegetarieni. Ingrediente:...
in Diverse de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Painea de casa este mult mai gustoasa si mai buna calitativ decat cea pregatita in comert cu diversi conservanti.
Daca vrei ca din cuptor sa simti ca iese un miros...
in Diverse de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Toamna este sezonul strugurilor, iar o reteta de sezon este si dulceata de struguri.
Ingrediente: - 4 pahare boabe de struguri curatati, - 1 kg zahar, - 3 pahare de...
in Paste de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O reteta rapida si usor de preparat sunt spaghetele cu sos de rosii.
Ingrediente: - 400 grame spaghete, - 100 g branza rasa, - 50 g unt proaspat, - sare....
in Paste de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Spaghetele preparate la cuptor se pot servi atat cu cartofi, cat si cu sos de rosii.
Ingrediente: - 400 g cartofi, - 200 g spaghete, - 2 linguri de branza...
in Porc de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Chiftelele marinate au un gust deosebit daca sunt combinate cu tarhon sau alte ierburi aromate, cum sunt frunzele de dafin.
Ingrediente: - 750 g carne macra (vaca, porc, miel), -...
in Pasare de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata.
Iata o reteta delicioasa de gasca cu fasole boabe. Ingrediente: - 1 kg carne de...
in Porc de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.
Ingrediente: - 750 g momite,...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 6 oua, - o lingura de unt, sare.Mod de...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare