Mancare & Bauturi

Rinichi cu ciuperci! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece si sa scoateti grasimea din mijloc care este vinovata de mirosul patrunzator al.
..
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.
Ingrediente: - 1 kg carne macra de vaca, - 3...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O alta varianta de galuste sunt cele facute din cartofi.
Acestea se adauga in supa fie la sfarsitul procesului termic, cand oala se ia de pe foc, fie direct in...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pestele la cuptor cu ciuperci este o reteta cu putine calorii, foarte usor de preparat, ce poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Este indicata inclusiv pentru...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cuvantul grog se refera la o varietate de bauturi alcoolice.
Aceasta denumire are legatura cu un amiral din armata britanica pe nume Edward Vernon. Acesta a introdus pe vasul regal...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Surprinzator de aromat este serbetul de migdale amare al carui gust memorabil te va face sa il prepari atat iarna, cat si vara.
Ingrediente: - 100 grame migdale amare, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Prunele verzi sunt uneori folosite la acrirea ciorbelor, dar pot constitui ingredientul principal si in cazul dulcetii.
Ingrediente dulceata prune verzi: - o farfurie adinca plina cu varf de prune...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Perele sunt fructe de vara si toamna zemoase si aromate.
Exista o multime de soiuri romanesti de pere care pot fi consumate in stare proaspata sau sunt folosite la prepararea...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii pai sunt asemanatori cu cei serviti la McDonald's.
Ingrediente: - 500 g cartofi, - untura sau ulei, - sare. Mod de servire: Se curata cartofii. Se taie subtiri ca...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat si ciuperci.
Chiar daca nu suna apetisant la prima vedere, aceasta reteta usor...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata.
Chiar daca reteta clasica de parjoale se face dintr-un mix de carne vita cu porc, noi va propunem parjoale...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O mancare cu sos obtinuta din organe de vitel este cea cu rinichi si creier.
Ingrediente: - un rinichi de vitel, - un creier de vitel, - 3 cepe mijlocii,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente.
Ingrediente: - un kg carne de vaca, - 2 fire de praz, - o lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ca alternativa la galustele de gris sau orez exista varianta cu carne.
Este vorba despre supa cu galuste din ficat. Iata cum se fac aceste galuste care pot fi un...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Crusonul de fragi sau capsuni este un cocktail racoritor de vara care poate fi servit cu gheata.
Ingrediente:- 1 kg fragi sau capsuni, - 50 g rom sau coniac, -...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare