Mancare & Bauturi

Rata cu masline! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta delicioasa cu sos rosu si carne de pasare este rata cu masline.
Ingrediente: - o rata mijlocie, - o lingura de untura, - 4 cepe, - o lingurita...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca.
Noi va sugeram ciulamaua cu rinichi de vita. Ingrediente: - un rinichi de vaca sau 2...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Antricoatele la tava se pot frige in unt sau untura, dar mult mai frumos se rumenesc in unt amestecat cu putin ulei.
Ingrediente: - 6 antricoate, - o lingura de...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.
Ingrediente galuste cascaval: - ½ lingura unt, - 4 linguri...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Budinca de peste este un preparat gustos si hranitor care se serveste la cina.
Pentru aceasta reteta rapida puteti folosi stiuca sau salau. Ingrediente: - 1 kg peste, - 2...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O bautura calda ideala pentru sezonul rece este punciul din ceai amestecat cu zahar, citrice si alcool.
Ingrediente: - o portocala, - o lamaie, - 200 g zahar bucati, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta dulce se folosesc alune prajite si pisate.
Ingrediente: - 150 g alune, - un kg zahar, - 3 pahare cu apa, - vanilie. Mod de preparare: Se...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta foarte apreciata in sezonul rece este dulceata de prune brumarii.
Ingrediente: -1 kg prune, fara samburi -1 kg zahar-zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se curata...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul de gutui poate fi aromatizat cu scortisoara, vanilie sau cuisoare, in caz ca va plac bauturile calde cu diferite arome.
Daca insa va place compotul in starea lui naturala,...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rizoto este un preparat culinar de origine italiana, foarte reusit pentru ca se poate asezona aproape cu orice ingredient: peste, carne, ciuperci, fructe de mare, branza, verdeturi, dar si sos.
..
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Un sufleu de cartofi simplu este intotdeauna un antreu cald usor de preparat si gustos.
Ingrediente: - 4-5 cartofi mari fierti in coaja- 250 gr bacon (costita afumata, sau sunca...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit.
Durata aceasta...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de pasare.
Noi va propunem o reteta de ostropel cu carne de rata.Ingrediente: - o rata...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece si sa scoateti grasimea din mijloc care este vinovata de mirosul patrunzator al.
..
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.
Ingrediente: - 1 kg carne macra de vaca, - 3...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare