Mancare & Bauturi

Serbet de vanilie! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru serbetul de vanilie se folosesc batoane de vanilie.
La fiecare kilogram de zahar este nevoie de un baton de vanilie.Ingrediente: - 1 kg zahar, - 3 pahare cu apa,...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel: - se stinge intr-un vas curat 1/4 kg de var cu 2-3 l de.
..
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul de mere se poate prepara din orice soi de mere.
Noi va propunem un compot dulce-acrisor obtinut din mere cretesti. Ingrediente: - 750 g mere cretesti, - 200 g...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cartofii folositi pentru prajire se pot taia in felii subtiri si uniforme.
Ei pot fi serviti inclusiv de catre vegetarieni impreuna cu salata verde, cu varza dulce sau mujdei de...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat,...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.
El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume....
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Inainte de a prepara aceasta reteta cu rinichi, este obligatoriu sa lasi rinichii curatati de partea alba o jumatate de ora in apa rece cu un pic de otet pentru.
..
in Aperitive de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Atunci cand vrei sa iti impresionezi oaspetii cu un antreu delicios, poti incerca preparand ruladele mici cu castraveti pentru o masa festiva.
Acestea se pot servi in deschiderea meniului, alaturi...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Comparativ cu clasica supa cu galuste din gris mai putin cunoscuta si apreciata este reteta de supa cu galuste de orez.
Noi va propunem ca alternativa la clasica supa cu...
in Paste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Fie ca sunteti adeptii macaroanelor sau va dati in vant dupa spaghete, o reteta satioasa si usor de preparat este budinca de peste cu paste si sos alb.
Pentru acest...
Kir
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Kir-ul este o bautura alcoolica aromata datorita samburilor de cirese si caise folositi la prepararea sa.
Se poate consuma iarna pe post de bautura aperitiv inainte de cina. Ingrediente:- 300...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul de cafea este un desert foarte aromat care poate fi preparat in orice sezon.
Ingrediente: - 1, 250 kg zahar, - 3 paharte apa, - un pahar cafea concentrata...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata se poate prepara atat din caise coapte, cat si din caise verzi.
Ingrediente: - O farfurie adinca plina cu varf, de caise verzi, - 1 kg zahar, - 3...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pasta de gutui mai este cunoscuta in popor si sub denumirea de chitonag.
Iata cum se obtine toamna acest produs dulce. Ingrediente: - un kg de gutui fierte, - 400...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Vinul fiert se consuma in sezonul rece in combinatie cu fructe de toamna (mere, gutui), dar si cu prune uscate.
La aceste ingrediente se pot adauga cuisoare, scortisoara si coaja...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare