Mancare & Bauturi

Rata cu mazare verde! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Carnea de pasare in general este foarte buna cu garnitura de legume, iar rata nu face exceptie.
Iata o reteta excelenta din carne de rata cu mazare verde. Ingrediente: -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Antricoatele de vaca se frig la gratar si se combina apoi cu ceapa prajita ca pentru fasolea batuta in momentul servirii.
Ingrediente: - 6 antricoate, - 3 cepe mijlocii, -...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta supa campeneasca sau taraneasca este un amestec de legume care se drege cu ou si smantana.
Ingrediente: - 3 litri apa, - un morcov, - o gulie, - 2...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sodoul este un cocktail de iarna preparat din oua crude.
Ingrediente pentru 6 persoane: - 6 galbenusuri, - 12 lingurite cu varf de zahar, - 1 litru lapte, - 6...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Toporasii infloresc primavara, iar din aceste flori se poate prepara un serbet aromat.
Ingrediente: - 500 grame foi de toporasi, - un kg zahar, - o lingurita zeama de lamaie....
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cornul este un arbust de padure cu fructe acrisoare al caror gust se apropie de cel al visinelor si al merisoarelor.
Coarnele se consuma sub forma de bautura alcoolica, dar...
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta cu orez, se foloseste creier de vitel fiert cu ciuperci si sos Ingrediente: - un creier de vitel sau vaca, - 100 grame ciuperci, - 3 linguri.
..
in Legume de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca va plac mancarurile grase, mancarea de cartofi cu slanina de porc si smantana sigur nu va va dezamagi.
Ingrediente: - un kg cartofi, - o ceapa, - o lingura...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa care se impaneaza cu slanina si se da la cuptor.
Ingrediente: - o...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura se alege totdeauna o rata tanara.
Bobocul de rata se poate pregati fie cu varza dulce, fie cu varza acra, dupa sezon si preferinte. Ingrediente: - un boboc...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.
Ingrediente: - 2 rinichi de vitel, - o lingura de untura...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar cu legume si salata de sezon.
Ingrediente: - 6 antricoate, - o lingurita...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei.
Pentru aceasta supa se folosesc legume diverse care dau un aspect deosebit din punct...
in Bauturi de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti prepara vin fiert cu diverse arome.
Iata o combinatie parfumata pentru 4 cesti de...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de parfumat ca serbetul din flori de salcam este si acest desert dulce obtinut din floare de tei.
Folosit sub forma de infuzie pentru ceai, teiul are un...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
Dieta cu rosii este specifica sezonului estival pentru ca rosiile au capacitatea sa ne protejeze...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare