Mancare & Bauturi

Pui umplut! Afla cele mai noi retete si sfaturi despre cum sa gatesti! Gustari , Aperitive , Supe & Ciorbe , Paste , Garnituri , Sosuri , Porc , Vita , Miel , Pasare , Peste , Oua , Legume , Deserturi , Fructe , Mic Dejun , Diverse , Diete , Bauturi , Tips & Tricks , Mancam in oras , Salate , Sandwich & Wrap .

in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale.
Ingrediente: - un pui mare, - 150 g ficat de vitel, - o felie de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta reteta se prepara in mod obisnuit din ficat de porc sau de vita, dupa preferinte.
Ingrediente: - 500 g ficat, - 2 chifle, - o ceapa mica, - 150...
in Porc de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O friptura suculenta si frageda se obtine dintr-un purcel de 3-4 kilograme asezat in tava intreg.
Ingrediente: - un purcel de lapte, - o lingura de untura, - sare. Mod...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos.
Iata cum se prepara aceasta friptura cu paste. Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza la murat.
Ingrediente: - 600 g carne, - o varza acra, - 2...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.
Acestia se taie in forma de patratele...
in Peste de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Scrumbia este un peste de talie mica cu o lungime de 30-50 cm.
Acesti pesti traiesc inclusiv in Marea Neagra, ei depunandu-si icrele in apele reci din Norvegia si Islanda....
in Sosuri de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Sosul de portocale se foloseste la aromatizarea clatitelor, a salatelor si chiar a fripturilor.
Ingrediente: - 2 portocale, - 150 g zahar bucati, - 4 galbenusuri, - 4 dl vin...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Siropul de portocale are un gust predominant dulce, in ciuda faptului ca aceste fructe exotice fac parte din categoria citricelor.
Iata cum se obtine siropul de portocale, daca vrei sa...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le poti folosi la realizarea unui jeleu de gutui, numit peltea.
Ingrediente: - 1 litru zeama...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de gustos ca dulceata de visine, serbetul are o consistenta mai zemoasa si este dulce-acrisor.
Ingrediente: - ¾ pahar zeama de visine, - 1 kg zahar. Mod de...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Considerata o delicatesa, dulceata de trandafir are un parfum deosebit, iar ca sa iasa ca la carte, folositi trandafir de Damasc pentru realizarea acestei retete dulci.
Ingrediente:- 250 g petale...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Magiunul, numit in popor si povidla se obtine de obicei din prune.
Iata cum poti prepara magiun de prune in propria locuinta. Ingrediente: - prune- 100 grame zahar la un kilogram...
in Fructe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul se poate prepara atat din caise crude, cat si din caise coapte.
Daca deja ai savurat compot obtinut din caise proaspete, acum poti incerca si cea de-a doua varianta.Ingrediente:...
in Pasare de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite.
In ambele situatii, se folosesc aceleasi ingrediente.Ingrediente: - 5 prepelite, - o lingura untura,...

Cele mai citite

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul...
Drojdia de bere contine 17 vitamine, 16 aminoacizi, 14 saruri minerale, proteine, dar si o...
O dieta perfecta pentru sezonul estival este dieta cu limonada. Beyonce, Heidi Klum si Jennifer...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare